
De kipgehaktballetjes zijn alvast voor je gekruid met paprikapoeder, cayennepeper, komijn en peterselie. Zo zet je al binnen 20 minuten een smaakvol gerecht op tafel!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
3 stuk(s)
Kipgehaktballetjes met Italiaanse kruiden
1 stuk(s)
Ui
0.12 stuk(s)
Rode peper
1 stuk(s)
Witte demi-baguette
(Bevat: Rogge, Tarwe Kan bevatten: Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)
1 stuk(s)
Tomaat
50 gram
Maïs in blik
25 gram
Radicchio en ijsbergsla
½ zakje(s)
Zoet-pikante chilisaus
½ stuk(s)
Komkommer
½ el
Witte balsamicoazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
¼ el
Olijfolie
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout



Weetje: Mais is een goede bron van magnesium - belangrijk voor de vorming van bot en spieren. Andere magnesiumrijke ingrediënten zijn pinda's, peulvruchten, banaan, volkoren granen en cacao.
