Met labne, een verse kaas gemaakt van uitgelekte yoghurt, geef je een frisse draai aan dit gerecht vol smaken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
40 gram
Labne
100 gram
Oosters gekruid rundergehakt
½ zakje(s)
Za'atar
1 stuk(s)
Tomaat
100 gram
Witte grillkaas
20 gram
Tahinsaus
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
2 stuk(s)
Libanees flatbread met rode biet
¼
Tomatenpuree
¼ stuk(s)
Citroen
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
20 gram
Veldsla
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ el
Zonnebloemolie
50 ml
Water
½ el
[Plantaardige] mayonaise
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Tip: Grillkaas heeft van nature een zoute smaak. Gebruik daarom tijdens het koken geen zout, maar voeg na het proeven eventueel pas zout toe aan het gerecht.
Weetje: De tahinsaus is gemaakt van sesamzaadjes en is rijk aan calcium, ijzer en gezonde vetten.