
Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.
Kies deze week voor spelt-appelcrumble! Heerlijk met rozijnen en kaneel.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
150 gram
Boter
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
3 stuk(s)
Appel
3 tl
Gemalen kaneel
40 gram
Rozijnen
200 gram
Tarwebloem
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Gluten)
8 gram
Bakpoeder
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Gluten, Ei, Lupine, Melk (inclusief lactose), Soja)
100 gram
Kristalsuiker
(Kan bevatten: Gluten)
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
3 el
Bruine basterdsuiker
Tip: De applecrumble is zowel warm als koud lekker. Je kunt de crumble tot een week bewaren in de koelkast en eventueel 15 minuten opnieuw opwarmen in de oven op +/- 160 graden.