
Witte grillkaas is gemaakt van geiten-, koe- én schapenmelk. Door zijn hoge smeltpunt is deze van origine Cypriotische kaas zeer geschikt om te grillen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
75 gram
Witte langgraanrijst
1 stuk(s)
Knoflookteen
65 gram
Witte grillkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
65 gram
Champignons
½ stuk(s)
Citroen
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
½ stuk(s)
Paprika
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
25 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Extra vierge olijfolie
1 el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout



Tip: Bak de grillkaas pas als de rest van het gerecht klaar is en serveer direct na het bakken, want dan is hij op zijn best: lekker mals en krokant!
