Burger de poulet végétarien et oignon rouge caramélisé
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Burger de poulet végétarien et oignon rouge caramélisé

Burger de poulet végétarien et oignon rouge caramélisé

pommes de terre au four et salade


Tags:
Famille
Famille

Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes

Préparation35 minutes
Cuisson30 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité

200 g

Pomme de terre

½ pièce(s)

Oignon

1 pièce(s)

Tomate

1 pièce(s)

Pain à burger aux graines de sésame

30 g

Roquette et mâche

¼ pièce(s)

Concombre

20 g

Cheddar râpé

½ pièce(s)

Valess Crispy chicken style burger

Ingrédients à avoir chez soi

¾ cs

Huile de tournesol

1 cc

Vinaigre balsamique blanc

½ cs

Huile d'olive vierge extra

½ cs

Huile d'olive

à votre goût

Poivre et sel

1 cc

Moutarde

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Valeurs nutritionnelles

Énergie (kcal)817 kcal
Énergie (kJ)3419 kJ
Graisses37 g
dont saturés8 g
Glucides88 g
dont sucres15 g
Fibres11.3 g
Protéines29 g
Sel2 g

Ustensiles

Bol
Plaque de cuisson recouverte de papier sulfurisé
Poêle
Saladier

Instructions

Cuire les pommes de terre
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de aardappelen en snijd in partjes. Meng in een kom de aardappelpartjes met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de aardappelpartjes over een bakplaat met bakpapier en bak 30 - 35 minuten in de oven, of tot ze goudbruin zijn. Schep halverwege om.

Couper
2

Snijd ondertussen de rode ui in halve ringen. Snijd de helft van de tomaat in plakken en de andere helft in kleine blokjes.

Cuire le burger
3

Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak de Valess Crispy Chicken Style Burger en de rode ui 8 – 10 minuten op middelhoog vuur, of tot ze gaar zijn. Keer regelmatig om. De ui is klaar wanneer deze zacht, zoet en gekaramelliseerd is.

Mélanger la salade
4

Snijd de komkommer in blokjes. Meng in een saladekom per persoon: 1 tl witte balsamicoazijn, 1/2 el extra vierge olijfolie, peper en zout. Meng de gemengde sla, de kleingesneden tomaat en de komkommer door de dressing. Houd een paar slablaadjes apart om de burgers mee te beleggen.

Conseil: Le saviez-vous ? 20 g de roquette renferment plus de fer, de vitamine A et de calcium que 100 g de la plupart des autres légumes.

Garnir le burger
5

Verdeel de hamburgerbollen over de borden. Snijd de hamburgerbollen open en smeer een laagje mosterd over de onderste helft van de hamburgerbol. Beleg elke bol met wat sla, wat rode ui, 1 tomatenplak en 1 Valess Crispy Chicken Style Burger. Bestrooi met de geraspte cheddar.

Servir
6

Serveer de burgers met de gebakken aardappeltjes en de salade.