HelloFresh
Kipburger met vadouvanmayonaise

Kipburger met vadouvanmayonaise

en een grote salade

QUICK & EASY
Lees meer

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Labels:Quick & easy
Allergenen:MosterdEiMelk (inclusief lactose)NotenGlutenbevattende granenSoja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Voorbereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 1
Ingrediënten
hoeveelheden
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

2 stuks

Kipburger

1 tl

Vadouvan

(BevatMosterd)

50 g

Mayonaise

(BevatMosterd, Ei)

1 kuipje

Botersla

(Kan sporen van allergenen bevatten)

25 g

Oude kaasblokjes

(BevatMelk (inclusief lactose))

250 g

Rode cherrytomaten

10 g

Walnootstukjes

(BevatNoten)

2 stuks

Kaiserbroodje met maanzaad

(BevatMelk (inclusief lactose), Noten, Glutenbevattende granen, Soja)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

2 tl

Honing

2 tl

Mosterd

1 el

Extra vierge olijfolie

1 el

Witte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)3634 kJ
Energie (kcal)869 kcal
Vetten53.0 g
waarvan verzadigd10.0 g
Koolhydraten55 g
waarvan suikers13.0 g
Vezels7 g
Eiwitten38 g
Zout3.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Kleine kom
Saladekom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 180 graden.Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de kipburger 4 - 6 minuten per kant of totdat deze gaar is.

2

Pluk per persoon 2 bladen van de botersla om later op het broodje te gebruiken. Scheur de rest van de botersla grof.Halveer de cherrytomaten.

3

Bak het kaiserbroodje 6 - 8 minuten in de oven.Meng in een kleine kom de mayonaise met 1/2 tl vadouvankruiden per persoon.Meng in een saladekom de extra vierge olijfolie met de witte balsamicoazijn, mosterd en honing.

4

Meng de gescheurde botersla en cherrytomaten met de dressing. Garneer de salade met de oude kaasblokjes en walnootstukjes.Snijd de kaiserbroodjes open en leg op elk broodje de slabladen en een kipburger. Garneer met de vadouvanmayonaise.