HelloFresh
topBanner
Kipburger met vadouvanmayonaise

Kipburger met vadouvanmayonaise

en een grote salade

QUICK & EASY
Lees meer

.

Allergenen:Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)SesamzaadLupineEiMosterdNoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingrediënten
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

2 stuks

Gekruide kipburger

2 stuks

Mesclun

250 g

Rode cherrytomaten

2 stuks

Hamburgerbol

(BevatGlutenbevattende granen, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Lupine)

50 g

Mayonaise

(BevatEi, Mosterd)

1 tl

Vadouvan

(BevatMosterd)

25 g

Oude kaasblokjes

(BevatMelk (inclusief lactose))

10 g

Walnootstukjes

(BevatNoten)

2 tl

Honing

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

2 tl

Mosterd

1 el

Extra vierge olijfolie

1 el

Witte balsamicoazijn

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3224 kJ
Energie (kcal)771 kcal
Vetten54.0 g
waarvan verzadigd10.8 g
Koolhydraten33 g
waarvan suikers13.2 g
Vezels5 g
Eiwitten34 g
Zout2.7 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Saladekom
Kleine kom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de kipburger 4-6 minuten per kant of totdat deze gaar is.

2

Pluk per persoon 2 bladen van de little gem om later op het broodje te gebruiken. Snijd de rest van de little gem fijn. Halveer de cherrytomaten.

3

Bak de hamburgerbol 4 - 5 minuten in de oven. Meng in een kleine kom de mayonaise met 1/2 tl Vadouvan kruiden per persoon. Meng in een saladekom de extra vierge olijfolie met de witte balsamicoazijn, mosterd en honing.

4

Meng de gesneden little gem en cherrytomaten met de dressing. Garneer de salade met de oude kaasblokjes en walnootstukjes.Snijd de hamburgerbollen door en leg op elke bol de 2 little gem slabladen en een kipburger. Garneer met de Vadouvanmayonaise.