
Jij maakt deze kalfsburger helemaal caprese-waardig door hem te beleggen met mozzarella en tomaat. Heb je nog basilicum in huis? Kruid hier je burger dan mee af!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Aardappelen
100 gram
Broccolirijst
½ stuk(s)
Coeur de boeuf tomaat
½ stuk(s)
Tomaat
½ bol(len)
Mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Kalfsburger
25 gram
Pesto genovese
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Olijfolie
5 ml
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout
1 el
[Plantaardige] boter




Tip: Wist je dat tomaten rijk zijn aan het antioxidant lycopeen? Antioxidanten beschermen onze cellen en organen tegen vrije radicalen: schadelijke stoffen afkomstig van bijvoorbeeld UV-straling of luchtvervuiling.