HelloFresh
topBanner
Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade en mangochutney

Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade en mangochutney

met dubbele portie koolvishaasjes

Extra Vis
Lees meer

.

Labels:Family
Allergenen:VisEiMosterdGlutenbevattende granen

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingrediënten
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

400 g

Koolvishaasje

(BevatVis)

4 tl

Mexicaanse kruiden

2 stuks

Tomaat

5 g

Verse koriander

(Kan sporen van allergenen bevatten)

½ stuks

Limoen

200 g

Witte kool en wortel

(Kan sporen van allergenen bevatten)

75 g

Mayonaise

(BevatEi, Mosterd)

6 stuks

Witte tortilla

(BevatGlutenbevattende granen)

40 g

Mangochutney

(BevatMosterd)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3678 kJ
Energie (kcal)879 kcal
Vetten44.0 g
waarvan verzadigd5.8 g
Koolhydraten69 g
waarvan suikers16.6 g
Vezels7 g
Eiwitten48 g
Zout2.2 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Keukenpapier
Bakplaat
Bakpapier
Kom
Aluminiumfolie
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Dep het koolvishaasje droog met keukenpapier. Besprenkel vervolgens met de olijfolie, wrijf in met de Mexicaanse kruiden en breng op smaak met zout. Bak het koolvishaasje 8 – 12 minuten op een bakplaat met bakpapier in de oven.

2

Snijd ondertussen de tomaat in kleine blokjes en snijd de koriander grof.

3

Pers de limoen. Meng in een kom de witte kool en wortel met de mayonaise en 1 tl limoensap per persoon. Breng op smaak met peper en zout.

4

Verpak de tortilla's samen in aluminiumfolie en verwarm 2 – 3 minuten in de oven.

5

Trek de gebakken koolvis met twee vorken uit elkaar, zodat je kleine stukjes overhoudt.

6

Serveer de kool-wortelsalade, koolvis, tomatenblokjes, mangochutney en koriander allemaal in losse bakjes, zodat iedereen aan tafel zelf zijn eigen viswrap kan maken.