
Woon je in België? Dan vier je dit weekend Vaderdag. In Nederland doen ze dat volgend weekend pas. Verras je eigen vader met dit zondagsontbijtje of verwen jezelf ermee. Ook voor de Nederlanders is dit ontbijt een feest. Genieten is het sowieso!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
2 stuk(s)
Meergranencroissant met belegen kaas, gekookt ei en tuinkers
(Bevat: Ei, Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad Kan bevatten: Noten, Lupine)
2 stuk(s)
Belegen kaasplakken
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 el
Tuinkers
Verwarm de oven voor op 210 graden.

Zorg dat de eieren net onder water staan in een steelpan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 minuten hard. Laat daarna schrikken onder koud water.

Bak de croissants 8 minuten in de oven. Pel het ei en snijd in plakken.

Snijd de croissant open en besmeer met de roomboter. Beleg met de belegen kaas en ei en garneer met de tuinkers.