Skip to main content
Ciabatta met spekomelet en bieslook
Ciabatta met spekomelet en bieslook

Ciabatta met spekomelet en bieslook

3.9
(150)

Ontbijtbox

Allergenen:
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)
Ei

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Witte ciabatta

(Bevat: Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))

4 takje(s)

Verse bieslook

(Kan bevatten: Selderij)

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

40 gram

Spekblokjes

scheutje

Biologische halfvolle melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

½ el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)403 kcal
Energie (kJ)1686 kJ
Vetten20 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten34 g
Vezels2 g
Eiwitten22 g

Benodigdheden

Oven
Kom
Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak de ciabatta 6 – 8 minuten in de oven.

2

Snijd ondertussen de bieslook fijn. Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.

3

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de spekblokjes 2 minuten op middelhoog vuur rondom bruin. Schenk het eimengsel erbij en bak per 2 personen 1 omelet.

4

Snijd de ciabatta doormidden en beleg met de omelet. Serveer met een glas melk.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders