Dit bord comfort food is gezond én lekker. De kip wordt in knoflook en kruiden gemarineerd, waarna het met gebakken champignons en een smaakvolle rode wijnsaus wordt bedekt. Dit alles wordt op een bedje van romige puree van geroosterde knoflook en bloemkool geserveerd. Tel daar het bijgerecht van haricots verts bij op en het wordt genieten van gezond gemak.
Ingrediënten: 28% gemarineerde kipfilet (91% gegaarde kipfilet (87% kippenvlees, water, zout), 9% marinade (olijfolie, specerijen, witte wijnazijn, kruiden)), 28% sperzieboon, 24% bloemkoolpuree (74% bloemkool, roomkaas (karnemelk, room (melk), zout, zuursel), boter (melk), 1,7% knoflook, olijfolie, maïszetmeel), 12% rode wijnsaus (36% rode wijn, rode ui, water, boter (melk), maïszetmeel, knoflook, natuurlijk aroma), 8% champignon in rode wijnsaus (92% champignon, 7% rode wijn, olijfolie, tijm, zwarte peper), specerijen, zeezout, melkzuurbacteriën.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
Poitrine de poulet marinée aux herbes
Haricots verts
Chou-fleur
Champignons
Fromage frais
(Contient: Lait (contient du lactose))
Beurre
(Contient: Lait (contient du lactose))
Ail
Huile de grignons d'olive
Maïzena
Vin rouge
Oignon rouge
Sel de mer
Poivre noir
Épices
Thym
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 4 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.