Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
40 g
Veganaise
(Contient: Moutarde)
50 g
Chou rouge, blanc et carotte
½ sachet(s)
Sauce kimchi
(Peut contenir: Fruits à coque, Céréales contenant du gluten)
65 g
Maïs conserve
100 g
Nuggets végétariens aux flocons de maïs
(Contient: Orge, Gluten, Soja Peut contenir: Moutarde)
½ pièce(s)
Mini-concombre
100 g
Laitue
2 pièce(s)
Tortillas au blé complet
(Contient: Gluten)
½ cs
Vinaigre balsamique
(Contient: Anhydride sulfureux et sulfites)
¼ cs
Huile d'olive
½ cs
Huile d'olive vierge extra
½ cc
Moutarde
à votre goût
Poivre et sel
Meng de mix van rodekool, wittekool en wortel met de helft van de veganaise in een grote kom. Roer de salade goed door en breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng de overige veganaise met de kimchisaus in een kleine kom.
Verhit 1/4 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de vegan nuggets 6 - 8 minuten, of tot ze krokant zijn. Draai halverwege om.
Halveer ondertussen de mini-komkommer in de lengte, snijd vervolgens in de lengte in plakken. Bewaar apart. Pluk 2 bladen per persoon van de botersla en laat deze heel. Scheur de overige botersla in grove stukken. Laat de mais uitlekken.
Meng in een saladekom per persoon: 1/2 el balsamicoazijn, 1/2 tl mosterd, 1/2 el vierge olijfolie, peper en eventueel zout tot een dressing. Roer goed door. Meng de de helft van de komkommer, mais en gescheurde botersla door de dressing.
Haal de vegan nuggets uit de koekenpan. Dep de koekenpan droog met keukenpapier. Verwarm zonder olie de No Fairytales bietentortilla 10 seconden per kant in de koekenpan. Houd vervolgens de wraps warm onder aluminiumfolie. Snijd elke vegan nugget in 3 repen.
Besmeer het midden van de tortilla met de kimchimayo en leg 1 blad botersla in elke tortilla. Verdeel de overige komkommer, maïs en de gesneden nuggets over de tortilla’s. Vouw de tortilla’s dicht. Serveer met de koolsla en de groene salade ernaast.