
Tip: is de saus waterig? Haal de deksel dan in de laatste 2 minuten van de wok of hapjespan en laat op hoog vuur overtollig vocht verdampen.
Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.
½
Oignon
½
Gousse d'ail
10 g
Graines de tournesol
(Peut contenir : Fruits à coque, Arachides, Graines de sésame)
100 g
Bœuf haché épicé
¼ boîte(s)
Concentré de tomate
1.5 cc
Paprika en poudre
⅓ boîte(s)
Cubes de tomates
90 g
Spaghetti complets al bronzo
(Contient: Gluten)
40 g
Radicchio, roquette et laitue
⅕
Concombre
½ cs
Huile d'olive
1 cc
Vinaigre balsamique noir
½ cs
Huile d'olive vierge extra
à votre convenance
Poivre et sel

Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn.
Kook 500 ml water per persoon voor de spaghetti in een pan met deksel.
Verhit een wok of hapjespan met deksel op hoog vuur en rooster de zonnebloempitten, zonder olie, goudbruin.
Verhit vervolgens de olijfolie in de wok of hapjespan met deksel en rul het gehakt met de ui, knoflook, peper en zout 4 minuten op middelhoog vuur.

Voeg de tomatenpuree en paprikapoeder toe en bak 2 minuten. Voeg de tomatenblokjes en zwarte balsamicoazijn toe. Breng op smaak met peper en zout en kookde saus, afgedekt, 10 minuten op middelmatig vuur.
Kook ondertussen de spaghetti, afgedekt, 10 - 12 minuten. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

Scheur de slamelange klein en snijd of schaaf de komkommer in dunne, halve plakken. Meng de komkommer en de slamelange met de extra vierge olijfolie, peper en zout in een saladekom.

Verdeel de spaghetti over de borden. Schep de tomatensaus erover en garneer met de zonnebloempitten. Serveer met de salade.