Skip to main content
Spaghetti bolognese met gehakt

Spaghetti bolognese met gehakt

Met rucolasalade en komkommer

3.7
(762)

Tip: is de saus waterig? Haal de deksel dan in de laatste 2 minuten van de wok of hapjespan en laat op hoog vuur overtollig vocht verdampen.

Tags:
Pour le plaisir des enfants
Allergènes:
Gluten

Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.

Préparation30 minutes
Cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité

½

Oignon

½

Gousse d'ail

10 g

Graines de tournesol

(Peut contenir : Fruits à coque, Arachides, Graines de sésame)

100 g

Bœuf haché épicé

¼ boîte(s)

Concentré de tomate

1.5 cc

Paprika en poudre

⅓ boîte(s)

Cubes de tomates

90 g

Spaghetti complets al bronzo

(Contient: Gluten)

40 g

Radicchio, roquette et laitue

Concombre

Ingrédients à avoir chez soi

½ cs

Huile d'olive

1 cc

Vinaigre balsamique noir

½ cs

Huile d'olive vierge extra

à votre convenance

Poivre et sel

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Calories891 kcal
Énergie (kJ)3727.9 kJ
Graisses34 g
Graisses saturées9 g
Glucides87 g
Fibres alimentaires10 g
Protéines34 g

Ustensiles

Couvercle
Poêle
Poêle à bords hauts
Bol
Assiette

Instructions

Snipper de ui
1

Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn.

2

Kook 500 ml water per persoon voor de spaghetti in een pan met deksel.

3

Verhit een wok of hapjespan met deksel op hoog vuur en rooster de zonnebloempitten, zonder olie, goudbruin.

4

Verhit vervolgens de olijfolie in de wok of hapjespan met deksel en rul het gehakt met de ui, knoflook, peper en zout 4 minuten op middelhoog vuur.

Voeg de tomatenpuree toe
5

Voeg de tomatenpuree en paprikapoeder toe en bak 2 minuten. Voeg de tomatenblokjes en zwarte balsamicoazijn toe. Breng op smaak met peper en zout en kookde saus, afgedekt, 10 minuten op middelmatig vuur.

6

Kook ondertussen de spaghetti, afgedekt, 10 - 12 minuten. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

Meng de salade
7

Scheur de slamelange klein en snijd of schaaf de komkommer in dunne, halve plakken. Meng de komkommer en de slamelange met de extra vierge olijfolie, peper en zout in een saladekom.

Serveer de maaltijd, eet smakelijk!
8

Verdeel de spaghetti over de borden. Schep de tomatensaus erover en garneer met de zonnebloempitten. Serveer met de salade.

D’autres plats uniques et délicieux avec ces ingrédients

Idée repas du soir : testez nos meilleures recettes

Menu de la semaine : découvrez nos recettes