Ces wraps au poulet effiloché sont aussi délicieux froids. Conservez les restes et utilisez-les le lendemain pour en faire un délicieux wraps minute.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
¾ pièce(s)
Oignon
½ sachet(s)
Épices mexicaines
25 g
Crème aigre bio
100 g
Poulet effiloché
3 pièce(s)
Mini-tortilla
(Contient Blé)
100 g
Chou rouge, blanc et carotte
25 g
Mayonnaise
(Contient Moutarde, Œuf)
30 g
Roquette et mâche
à votre goût
Poivre et sel
1 cc
Huile d'olive vierge extra
½ cs
Vinaigre de vin blanc
½ cs
Huile de tournesol
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de rode ui in halve ringen. Meng in een kom de zure room met de helft van de Mexicaanse kruiden en 1 tl water per persoon. Roer tot een saus en zet apart.
Conseil: Vous pouvez aussi réchauffer les tortillas 1 par 1 à la poêle juste avant le service.
Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan met deksel. Bak de ui 1 - 2 minuten. Voeg de pulled chicken en de overige Mexicaanse kruiden toe en bak, afgedekt, 4 - 6 minuten op middelhoog vuur. Verpak de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 5 minuten in de oven.
Meng ondertussen in een saladekom per persoon: 1/2 el wittewijnazijn met 1 tl extra vierge olijfolie. Voeg de rodekool, wittekool, wortel en mayonaise toe. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
Vul de tortilla's met de pulled chicken, rucola en veldsla, koolsla en het zure-roomsausje. Serveer de rest van de koolsla, rucola en veldsla ernaast.