Udonnoedels zijn Japan's dikste noedels. Ze worden op veel verschillende manieren gegeten: in heldere bouillon, kruidige curry of in de zomer koud met een dipsausje.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Snijbonen
1 stuk(s)
Wortel
125 ml
Kokosmelk
⅓ zakje(s)
Gemalen citroengras
5 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Tarwe, Gluten)
2 cm
Verse gember
1 el
Zonnebloemolie
300 ml
Zoutarme groentebouillon
½ tl
Pikante rode saus
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de benodigde hoeveelheid bouillonblokje voor 300 ml water en vervang de sambal door chilipoeder of -vlokken.
Tip: Kabeljauw is rijk aan jodium – een belangrijk mineraal voor de schildklier, stofwisseling en groei van kinderen.