Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Banaan
1 stuk(s)
Ei
1 tl
Gemalen kaneel
50 gram
Amandelmeel
50 gram
Havermout
40 gram
Rozijnen
1 tl
Bakpoeder
snufje
Zout
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Prak de bananen in een mengkom, voeg het ei toe en mix tot een luchtig beslag. Voeg het bakpoeder en kaneel toe en mix 1 minuut.
Voeg vervolgens het amandelmeel, havermout, rozijnen en zout toe en mix tot alles goed is gemengd.
Schenk het beslag over in een cakevorm met bakpapier en bak 30 - 35 minuten in de oven of tot het mooi goudbruin kleurt. Controleer eventueel met een satéprikker of het van binnen gaar is door in het midden te prikken. Als de satéprikker er droog uitkomt kan het uit de oven.
Snijd de cake in repen en serveer.