Skip to main content
Fusilli met kastanjechampignons, koolrabi en verse peterselie

Fusilli met kastanjechampignons, koolrabi en verse peterselie

Met pittige pecorino en kookroom

3.6
(812)

De kastanjechampignon is een belangrijke bron van vitamine B2, vezels, foliumzuur, kalium en fosfor. Een gezonde groente dus! De kastanjechampignon kun je 5 dagen gekoeld bewaren. Champignons kun je het beste schoonvegen met keukenpapier.Over de koolrabi, inclusief snijtips, kun je alles lezen op ons blog!

Tags:
Pour le plaisir des enfants
Végé
Allergènes:
Gluten
Lait (contient du lactose)

Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.

Préparation30 minutes
Cuisson
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité

1

Gousse d'ail

Oignon

125 g

Champignons blonds

½

Chou-rave

2 bouquet(s)

Persil plat frais

(Peut contenir : Céleri)

90 g

Fusilli

(Contient: Gluten Peut contenir : Lupin, Soja, Œuf, Moutarde)

1.5 cs

Crème liquide

(Contient: Lait (contient du lactose))

25 g

Pecorino râpé

(Contient: Lait (contient du lactose))

Ingrédients à avoir chez soi

½

Bouillon de légumes

1 cs

Huile d'olive

à votre convenance

Poivre et sel

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Énergie (kJ)2674 kJ
Calories639 kcal
Graisses27 g
Graisses saturées10 g
Glucides68 g
Fibres alimentaires12 g
Protéines25 g

Ustensiles

Couvercle
Poêle
Poêle à bords hauts
Assiette

Instructions

1

Kook 500 ml water per persoon met het bouillonblokje in een pan met deksel voor de fussili.

Snijd de koolrabi.
2

Snijd of pers de knoflook fijn. Snipper de ui. Snijd de kastanjechampignons in plakken. Schil de koolrabi en snijd in blokjes van 1 cm. Snijd of hak de peterselie fijn.

3

Kook de fusilli, afgedekt, 10 minuten en giet daarna af.

Voeg halverwege de kastanjechampignons toe.
4

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en fruit de knoflook en ui 2 minuten op middelmatig vuur. Voeg de koolrabi toe en bak 10 minuten op laag vuur. Voeg halverwege de kastanjechampignons toe.

Voeg de fusilli toe.
5

Voeg de kookroom, helft van de pecorino, helft van de peterselie en de fusilli toe aan de wok of hapjespan en bak 2 minuten mee. Breng op smaak met peper.

garneer met de overige pecorino.
6

Verdeel de pasta over de borden en garneer met de overige pecorino en peterselie.

D’autres plats uniques et délicieux avec ces ingrédients

Idée repas du soir : testez nos meilleures recettes

Menu de la semaine : découvrez nos recettes