Skip to main content
Familie-burgeravond: veggie burger op z'n Italiaans

Familie-burgeravond: veggie burger op z'n Italiaans

zelf samenstellen, samen genieten!

4.3
(148)

Iedereen aan tafel, inclusief de jongste chefs, kan de maaltijd precies aanpassen naar hun smaak! Dit recept heeft kies-en-mix-toppings, zodat je zelf kunt bepalen wat jij toevoegt.

Labels:
Veggie
Familie
Allergenen:
Gluten
Soja
Tarwe
Gerst
Melk (inclusief lactose)
Rogge
Melk (inclusief lactose)
Mosterd
Rogge
Selderij
Ei
Gluten
Haver
Kan sporen van allergenen bevatten
Noten
Sesamzaad
Soja

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk
Hoeveelheden

200 gram

Aardappelen

2 stuk(s)

Tomaat

½ stuk(s)

Rode ui

10 ml

Basilicumcrème

1 stuk(s)

Le Burger van de Vegetarische Slager®

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Mosterd, Rogge, Selderij, Ei, Gluten, Haver, Kan sporen van allergenen bevatten, Gluten, Soja, Tarwe, Gerst)

15 gram

Geraspte Goudse kaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

20 gram

Rucola en veldsla

1 stuk(s)

Witte ciabatta

(Bevat: Gluten, Kan sporen van allergenen bevatten, Rogge, Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja, Tarwe)

½ stuk(s)

Mini-komkommer

Zelf toevoegen

½ el

Zwarte balsamicoazijn

¼ el

Olijfolie

¼ el

Extra vierge olijfolie

½ el

[Plantaardige] boter

½ el

[Plantaardige] mayonaise

naar smaak

Peper en zout

Energie (kJ)3552 kJ
Energie (kcal)849 kcal
Vetten41 g
waarvan verzadigd11.8 g
Koolhydraten91.7 g
waarvan suikers12.4 g
Vezels14.1 g
Eiwitten25.4 g
Zout2.5 g
Potassium1440.2 mg
Calcium55 mg
Iron1.9 mg
Kom
Bakplaat met bakpapier
Kleine kom
Koekenpan

Instructies

Aardappelwedges bakken
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Was de aardappelen en snijd in wedges. Voeg toe aan een kom. Besprenkel met een klein scheutje olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Schep goed om.
  • Verdeel over een bakplaat met bakpapier en bak 25 - 35 minuten, of tot ze gaar zijn. Schep halverwege om.
  • Bak het broodje de laatste 6 - 8 minuten mee.
Salsa maken
2
  • Snijd ondertussen de tomaat in blokjes.
  • Snijd de ui in halve ringen. Snijd de komkommer in schijfjes.
  • Meng in een kom de tomaat met de extra vierge olijfolie en de zwarte balsamicoazijn. Breng op smaak met peper en zout. Zet apart.
  • Meng in een kleine kom de mayonaise met de basilicumcrème.
Burger bakken
3
  • Verhit een klontje boter in een pan op middelhoog vuur. Bak de burger met de ui 3 minuten per kant.
  • Strooi de kaas over de burger tijdens de laatste minuut van het bakken.
  • Snijd het broodje open en beleg met de cheeseburger.
Serveren
4
  • Serveer alle ingrediënten apart en laat iedereen zelf de burger en salade naar smaak samenstellen. Of serveer het gerecht direct op de borden.
  • Serveer de patatjes ernaast.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders