
Lomo Saltado is een Peruaanse klassieker die kooktechnieken en ingrediënten uit zowel Peru als China combineert. De naam betekent “gesprongen lende” in het Spaans, verwijzend naar de manier waarop de ingrediënten “springen” tijdens het bakken!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Biefstukreepjes
250 gram
Dunne frieten
1.5 tl
Paprikapoeder
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Paprika
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Zoutarme] sojasaus
½ el
Rodewijnazijn
naar smaak
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout



