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Ravioli frais au chou-fleur et pois mange-tout
Ravioli frais au chou-fleur et pois mange-tout

Ravioli frais au chou-fleur et pois mange-tout

sauce crémeuse au fenouil et fromage de chèvre, lard et salade

Ingrédient à la une dans votre box ! Ces ravioli frais de De Pastafabriek sont préparés de manière traditionnelle avec de la farine produite en Italie et une garniture originale composée de chou-fleur et beurre noisette.

Tags:
Ingrédient spécial
Allergènes:
Lait (contient du lactose)
Œuf
Blé

Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes

Préparation30 minutes
Cuisson30 minutes
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité

½ pièce(s)

Gousse d'ail

½ pièce(s)

Oignon

½ pièce(s)

Fenouil

30 g

Mélange de salades et pousses de pois

(Peut contenir: Céleri)

4 tranche(s)

Lard

50 g

Pois mange-tout

25 g

Fromage de chèvre frais

(Contient: Lait (contient du lactose))

50 ml

Crème fraîche liquide

(Contient: Lait (contient du lactose))

140 g

Ravioli chou-fleur et beurre noisette

(Contient: Lait (contient du lactose), Œuf, Blé )

Ingrédients à avoir chez soi

½ cs

Beurre [végétal]

½ cs

Huile d'olive vierge extra

¼ pièce(s)

Cube de bouillon de légumes à faible teneur en sel

1 cc

Moutarde

20 ml

Eau

½ cs

Miel [ou alternative vegan]

à votre convenance

Poivre et sel

Valeurs nutritionnelles

Énergie (kJ)3570 kJ
Calories853 kcal
Graisses53 g
Graisses saturées27.3 g
Glucides64 g
Sucres16.5 g
Fibres alimentaires7.7 g
Protéines27.5 g
Sel2.9 g

Ustensiles

Cocotte avec couvercle
Poêle
Bol à salade
Assiette
Poêle à bords hauts
Essuie-tout

Instructions

Voorbereiden
1

Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de ui in dunne halve ringen. Halveer de venkel, snijd in kwarten en verwijder de harde kern. Snijd de venkel in reepjes. 

Groenten bakken
2

Verhit 1/2 el boter per persoon in een sauteerpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de knoflook en ui 1 - 2 minuten met een flinke snuif zout. Voeg de venkelreepjes en de aangegeven hoeveelheid water toe en stoof het geheel, afgedekt, 16 - 18 minuten. Roer regelmatig door. Laat eventueel verder reduceren als er nog te veel vocht in de pan zit.

Dressing maken
3

Breng water met 1/4 bouillonblokje per persoon aan de kook in een ruime pot voor de verse ravioli en de peultjes. Maak in een saladekom een dressing van per persoon: 1/2 el extra vierge olijfolie, 1/2 el honing en 1 tl mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Meng vlak voor serveren de slamix met de dressing.

Ontbijtspek bereiden
4

Verhit een pan zonder olie op middelhoog vuur en bak het ontbijtspek in 5 minuten krokant. Bewaar het spek op een bord met keukenpapier.

Koken
5

Kook ondertussen de verse ravioli en peultjes in 4 - 6 minuten gaar in de pot. Giet af en laat uitstomen. Voeg de room en geitenkaas toe aan de sauteerpan met venkel en verhit al roerend nog 2 - 3 minuten.

Serveren
6

Verdeel de ravioli en de peultjes over de borden en schep de venkel-geitenkaassaus eroverheen. Verkruimel het ontbijtspek eroverheen. Serveer met de salade.

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