Populairste recepten
De populairste recepten om thuis te koken
Tomatenrisotto met garnalen
met een frisse rucolasalade
Penne all'amatriciana
met spek, pecorino en een pittige tomatensaus
Kip stroganoff met rijst
met paprika en champignons
Sticky paddenstoelen met sesamrijst
met gember, bosui en zoetzure radijs
Runderstoof in bier met broccolipuree
Voor in de oven of magnetron | 1 portie | 450 g
Runderhachee met puree, rodekool en appeltjes
Voor in de oven of magnetron | 1 portie | 500 g
Linguine met zelfgemaakte spinaziepesto
met geroosterde cherrytomaten en grana padano
Parelcouscous met gepofte kikkererwten en feta
met geroosterde groenten en bosui
Moussaka met rundergehakt als extra
een ovenschotel met rode splitlinzen, courgette en knoflookbrood
Beenham met honing-mosterdmarinade
met geroosterde groenten, spekjes en regenboogaardappelen
Quiche lorraine met spek en prei
met zure room en een frisse salade
Kalfsburger met brie, rodekool en appel
met aardappelblokjes, rode ui en vadouvanmayonaise
Visburger met meerzadenvisschnitzel en ravigotesaus
met ciabatta, ovenkrieltjes en romige spinazie
Aziatische noedelsalade met warmgerookte zalm
met broccoli, bosui en komkommer
Kip met zoete Aziatische saus en sperziebonen
met bloemkoolrijst en gomasio
Wraps met halloumi en gekaramelliseerde ui
met bruine tortilla, cranberrychutney en oregano
De lekkerste recepten om thuis te koken
Wij bedenken de recepten en bezorgen de boodschappen bij jou thuis. Zo houd jij tijd over voor andere dingen.
Raak geïnspireerd !
#FreshTips
Populairste recepten

Ontdek de populairste recepten van ons menu
Dat je met HelloFresh vers en gevarieerd eet blijkt meteen uit de selectie aan populairste recepten op het menu. En waarom deze recepten het populairste zijn, begrijp jij na het proeven meteen. We delen hier een aantal favorieten!
Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie
Dit gerecht heeft al bij vele HelloFresh'ers op tafel gestaan en is daarom een van onze populairste recepten: een pizza geïnspireerd op de keuken van het Midden-Oosten. Je belegt het naanbrood onder andere met yazzara, een frisse dip van wortel en pompoen, op smaak gebracht met crème fraîche, gember en laurier.
Shakshuka met buffelmozzarella
Shakshuka is een gerecht van eieren gepocheerd in tomatensaus. Onze twist: parelcouscous voor een extra bite. Deze behoort absoluut tot de populairste recepten en mag niet op een veggiemenu ontbreken. We garanderen je dat niemand aan tafel een stuk vlees of vis mist!
Broodje met gehaktballen in licht-pittige barbecuesaus
Dit is een van de populairste recepten voor jong én oud. Houd je van de rokerige smaak die kenmerkend is voor de barbecue? In dit recept maak je je eigen barbecuesaus met onder andere gerookt paprikapoeder. Na het aanbraden van de gehaktballen leg je ze weer in de saus: de smaken trekken zo extra goed in het vlees en het is dé truc om ze heerlijk mals te laten worden.
#FreshTips
Populairste recepten

Ontdek de populairste recepten van ons menu
Dat je met HelloFresh vers en gevarieerd eet blijkt meteen uit de selectie aan populairste recepten op het menu. En waarom deze recepten het populairste zijn, begrijp jij na het proeven meteen. We delen hier een aantal favorieten!
Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie
Dit gerecht heeft al bij vele HelloFresh'ers op tafel gestaan en is daarom een van onze populairste recepten: een pizza geïnspireerd op de keuken van het Midden-Oosten. Je belegt het naanbrood onder andere met yazzara, een frisse dip van wortel en pompoen, op smaak gebracht met crème fraîche, gember en laurier.
Shakshuka met buffelmozzarella
Shakshuka is een gerecht van eieren gepocheerd in tomatensaus. Onze twist: parelcouscous voor een extra bite. Deze behoort absoluut tot de populairste recepten en mag niet op een veggiemenu ontbreken. We garanderen je dat niemand aan tafel een stuk vlees of vis mist!
Broodje met gehaktballen in licht-pittige barbecuesaus
Dit is een van de populairste recepten voor jong én oud. Houd je van de rokerige smaak die kenmerkend is voor de barbecue? In dit recept maak je je eigen barbecuesaus met onder andere gerookt paprikapoeder. Na het aanbraden van de gehaktballen leg je ze weer in de saus: de smaken trekken zo extra goed in het vlees en het is dé truc om ze heerlijk mals te laten worden.
Recepten die je met liefde kookt!
Ontvang elke week inspirerende recepten en alle verse ingrediënten
bekijk onze boxen