De klassieke pizza tonijn valt bij iedereen wel in de smaak! Maak hem helemaal af met frisse kappertjes en verse krulpeterselie.
Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.
2 pièce(s)
Pâte à pizza
(Contient: Gluten, Blé , Épeautre Peut contenir : Lait (contient du lactose))
2 boîte(s)
Thon Skipjack à l'huile de tournesol
(Contient: Poisson)
75 g
Gouda vieux râpé
(Contient: Lait (contient du lactose))
20 g
Câpres
1 pièce(s)
Oignon rouge
1 pièce(s)
Gousse d'ail
10 g
Persil frisé frais
(Peut contenir : Céleri)
1 sachet(s)
Épices italiennes
à votre convenance
Poivre et sel
1 cs
Huile d'olive vierge extra
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de ui in halve ringen. Pers de knolfook of snijd fijn. Meng in een kleine kom de passata met de Italiaanse kruiden.
Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat met bakpapier. Besmeer het deeg met 5 el tomatensaus per pizza. Beleg de pizza met de tonijn, knoflook, kappertjes en ui. Verdeel de geraspte kaas erover. Besprenkel met een beetje extra vierge olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Bak de pizza's 13 - 15 minuten in de oven. Hak ondertussen de peterselie fijn.
Snijd de pizza in stukken en verdeel de pizza's over de borden. Garneer met de peterselie.