
Pitabrood komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en wordt al duizenden jaren gebakken. Het unieke luchtdichte zakje ontstaat tijdens het bakken, waardoor het perfect is om te vullen met heerlijke smaken.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Rode ui
100 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
15 ml
Honing-gemberdressing
1 stuk(s)
Little gem
50 gram
Rode kool, witte kool en wortel
2 stuk(s)
Pitabroodje
(Bevat: Gluten, Tarwe)
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Walnoten, Paranoten, Sesamzaad, Noten, Cashewnoten, Amandelnoten, Hazelnoten, Macadamianoten, Pistachenoten, Pecannoten, Kan sporen van allergenen bevatten, Pinda's)
25 gram
Sojabonen
(Bevat: Soja)
½ el
Suiker
1 el
Wittewijnazijn
½ el
Zonnebloemolie
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout

Tip: In deze stap verwarm je de oven voor om later de pita's in te verwarmen, maar je kunt er ook voor kiezen om ze in een broodrooster op te warmen.


