De Italiaanse Alfredo di Lelio bedacht dit gerecht begin vorige eeuw en serveerde het vol trots in zijn restaurant in Rome. Zijn gasten, vooral Amerikaanse toeristen, kwamen speciaal voor dit recept naar zijn restaurant. En dat begrijpen wij wel - deze pasta is romig, kazig en staat zó op tafel. In plaats van de linguine die Alfredo gebruikte, hebben we gekozen voor penne. De buisjes vullen zich met de saus, zo is elke hap een perfecte combinatie van alle smaken.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
100 g
Lanières de filet de poulet aux épices BBQ
1 pièce(s)
Gousse d'ail
100 ml
Crème fraîche liquide
(Contient Lait (contient du lactose))
90 g
Penne
180 g
Brocoli
25 g
Fromage italien râpé
200 ml
Bouillon de poulet à faible teneur en sel
1 cc
Vinaigre de vin blanc
½ cs
Huile d'olive