Skip to main content
Caserecce integrale met courgette en victoriabaarsfilet

Caserecce integrale met courgette en victoriabaarsfilet

Tags:
Pour le plaisir des enfants
Allergènes:
Gluten
Poisson
Lait (contient du lactose)

Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.

Préparation30 minutes
Cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité

½ pièce(s)

Courgette

150 g

Champignons

90 g

Casarecce

(Contient: Gluten Peut contenir : Soja, Moutarde, Œuf, Lupin)

1 pièce(s)

Gousse d'ail

¼ pièce(s)

Citron jaune

1 cc

Thym frais

(Peut contenir : Céleri)

1 pièce(s)

Filet de perche du Nil

(Contient: Poisson)

3 cs

Crème liquide

(Contient: Lait (contient du lactose))

Ingrédients à avoir chez soi

½ cs

Beurre

(Contient: Lait (contient du lactose))

½ cs

Huile d'olive

à votre convenance

Poivre et sel

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Calories644 kcal
Énergie (kJ)2694.5 kJ
Graisses10 g
Graisses saturées18 g
Glucides77 g
Fibres alimentaires8 g
Protéines39 g

Ustensiles

Poêle avec couvercle
Écumoir
Râpe
Cocotte avec couvercle
Wok avec couvercle
Poêle à bords hauts

Instructions

1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel.

Snijd de courgette in kleine blokjes.
2

Snijd de courgette in kleine blokjes van ½ cm. Snijd de bloem van de broccoli in roosjes en de stam klein. Kook de broccoli, afgedekt, 6 minuten in de pan met deksel. Haal daarna met een schuimspaan uit de pan, voeg de caserecce toe en kook deze, afgedekt, 10 minuten. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

3

Snijd of pers ondertussen de knoflook fijn. Was de citroen grondig. Rasp de schil met een fijne rasp en pers het sap uit.

4

Verhit de roomboter in een wok of hapjespan met deksel en bak de knoflook, courgette en tijm 4 - 6 minuten op laag vuur. Voeg de broccoli toe, een ½ tl citroenrasp per persoon en een ½ el citroensap per persoon. Bestrooi met peper en zout en bak al roerende 2 minuten op middelhoog vuur.

Bak de victoriabaars.
5

Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de victoriabaars, 3 - 4 minuten, aan elke kant. Breng op smaak met peper en zout en bestrooi met de overige citroenrasp.

Voeg de kookroom toe.
6

Voeg vervolgens de kookroom en 1 el kookvocht van de caserecce toe aan de wok of hapjespan om de saus smeuïg te maken. Voeg daarna de caserecce toe, breng verder op smaak met peper en zout en verhit nog 1 minuut.

Serveer de maaltijd, eet smakelijk!
7

Verdeel de caserecce over de borden en serveer met de victoriabaars.

D’autres plats uniques et délicieux avec ces ingrédients

Idée repas du soir : testez nos meilleures recettes

Menu de la semaine : découvrez nos recettes