Het kipgehakt is gekruid met een Italiaanse kruidenmix met onder andere oregano, tijm en rozemarijn. Je brengt het kipgehakt samen met de groenten op smaak met oregano en kookroom genaamd panna cucina.Deze Italiaanse koksroom heeft een relatief laag vetgehalte en een extra romige smaak.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
½
Oignon
½
Poireau
½
Courgette
90 g
Fusilli
(Contient: Gluten Peut contenir: Lupin, Soja, Œuf, Moutarde)
100 g
Poulet haché aux épices italiennes
½ cs
Crème liquide
(Contient: Lait (contient du lactose))
½ cc
Origan séché
1 cs
Huile d'olive
à votre goût
Huile d'olive vierge extra
à votre goût
Poivre et sel
Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de fusilli.
Snipper de ui. Snijd de prei in fijne ringen. Snijd de courgette klein.
Kook de fusilli, afgedekt, 10 minuten en giet daarna af.
Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en rul het kipgehakt in 3 minuten op middelhoog vuur. Voeg de ui toe aan het kipgehakt en bak 2 minuten op middelmatig vuur. Voeg de prei en courgette toe en bak 5 minuten.
Voeg de kookroom en oregano toe aan de groenten en roer goed door. Voeg de fusilli toe, breng op smaak met peper en zout en verhit nog 1 minuut.
Verdeel het gerecht over de borden. Besprenkel met extra vierge olijfolie naar smaak.