Pindakaas en banaan passen als geen ander bij elkaar. Het is niet alleen een lekkere combinatie, de vitamine C uit de banaan zorgt er ook nog eens voor dat het ijzer uit de pindakaas beter wordt opgenomen.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
2 pièce(s)
Banane
4 tube(s)
Beurre de cacahuètes
(Contient: Arachides Peut contenir: Fruits à coque)
200 g
Yaourt à la grecque bio
(Contient: Lait (contient du lactose))
60 g
Muesli
3 cc
Cannelle en poudre
Pel de banaan en snijd in de lengte door de helft. Meng in een kommetje de pindakaas met 1/2 – 1 el kokend water per persoon, tot een dikke saus ontstaat.
Smeer de Griekse yoghurt uit over de bordjes en verdeel hier de banaanhelften over. Schep de pindakaas over de banaan en bestrooi met de muesli.
Maak de bananensplit af met een snufje kaneel en besprenkel met de honing.