.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
125 g
Champignons blonds
1 pièce(s)
Échalote
1 pièce(s)
Gousse d'ail
¼ sachet(s)
Thym séché
1 pièce(s)
Œuf
50 g
Feta
(Contient Lait (contient du lactose))
1 roll(s)
Pâte feuilletée
(Contient Blé Peut contenir Lait (contient du lactose))
⅓ pièce(s)
Concombre
½ pièce(s)
Poivron rouge
¼ cc
Moutarde
à votre goût
Poivre et sel
¾ cs
Huile d'olive vierge extra
¼ cc
Miel
1 cs
Beurre [végétal]
1 cc
Vinaigre de vin rouge
Veeg de champignons schoon met keukenpapier. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snipper de sjalot en pers de knoflook of snijd fijn.Halveer de champignons en snijd de eventuele grotere champignons in kwarten.
Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur en fruit de sjalot en knoflook 3 minuten. Voeg de champignons en de gedroogde tijm toe, bestrooi met peper en zout en roerbak nog 4 - 5 minuten.
Kluts ondertussen met een vork het ei met peper en zout in een kom. Voeg de champignons toe aan de kom, verkruimel er de feta boven en meng goed.
Vet een ovenschaal in met de overige roomboter en voeg de champignonvulling toe. Leg het bladerdeeg op de champignonvulling en stop de randjes in. Snijd met een mesje diagonaal een snee in het deeg en zet de taart in de oven. Bak in 18 - 24 minuten goudbruin en gaar.
Conseil: Si vous cuisinez pour 1 personne, choisissez un petit plat à four pour que la tourte ne soit pas trop fine.
Snijd de komkommer en de rode paprika in blokjes. Meng in een saladekom de extra vierge olijfolie, de rodewijnazijn, de mosterd, de honing en peper en zout tot een dressing. Meng er de gesneden komkommer en paprika doorheen.
Verdeel de hartige taart over de borden. Serveer met de salade.