Tip: gebruik de helft van de knoflook en paprikapoeder als je de kids niet zo van kruidig eten houden.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
½
Oignon
1
Gousse d'ail
1.5
Tomates prunes
2 leaves
Basilic frais
(Contient: Céleri)
100 g
Bœuf haché
⅓
Concentré de tomate
1 cc
Paprika en poudre
125 g
Ravioli spinaci et ricotta
(Contient: Gluten, Œuf, Lait (contient du lactose))
1 cs
Huile d'olive
½ cs
Vinaigre balsamique noir
à votre goût
Huile d'olive vierge extra
à votre goût
Poivre et sel
Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de pruimtomaat klein. Hak of snijd de basilicum fijn.
Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui en knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg het gehakt toe en rul 4 - 5 minuten op middelmatig vuur.
Kook ondertussen 750 ml water per persoon in een pan met deksel voor de ravioli.
Voeg de tomaat, tomatenpuree en paprikapoeder toe aan de wok of hapjespan en roerbak 5 minuten. Voeg na 4 minuten de zwarte balsamicoazijn toe. Breng op smaak met peper en zout.
Kook ondertussen de ravioli, afgedekt, 2 - 3 minuten (zie tip).
Verdeel de ravioli en de saus over de borden. Garneer met de basilicum en voeg naar smaak extra vierge olijfolie toe.