Skip to main content
Winner Salmon parsnip puree
Winner Salmon parsnip puree

Winner Salmon parsnip puree

With glazed carrots over labneh

Allergenen:
Noten
Amandelnoten
Ei
Melk (inclusief lactose)
Sesamzaad
Vis

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd25 minuten
Oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Wortel

½ stuk(s)

Gele wortel

1 stuk(s)

Pastinaak

5 gram

Amandelschaafsel

(Bevat: Noten, Amandelnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

2.5 gram

Verse dille

(Kan bevatten: Selderij)

60 gram

Labne

(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose))

½ zakje(s)

Za'atar

(Bevat: Sesamzaad)

1 stuk(s)

Zalmfilet

(Bevat: Vis)

Zelf toevoegen

¼ el

Olijfolie

½ el

Honing [of plantaardig alternatief]

1.25 el

[Plantaardige] boter

naar smaak

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)3538 kJ
Energie (kcal)846 kcal
Vetten57.4 g
waarvan verzadigd18 g
Koolhydraten39.3 g
waarvan suikers22 g
Vezels15 g
Eiwitten31.8 g
Zout0.9 g
Potassium1057.6 mg
Calcium113.7 mg
Iron1.4 mg

Benodigdheden

Pan
Bakplaat met bakpapier
Koekenpan
Staafmixer

Instructies

1
2
3
4

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders