Het enige wat je hoeft te doen, is de appel pureren!
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
300 g
Pomme de terre à chair ferme
200 g
Chou rouge découpé
(Peut contenir: Céleri)
1 pièce(s)
Pomme
15 g
Raisins secs jaunes
(Contient: Anhydride sulfureux et sulfites)
1 pièce(s)
Filet de merlu pané
(Contient: Poisson, Gluten)
1 cs
Beurre
(Contient: Lait (contient du lactose))
1 cc
Miel
½ cs
Huile d'olive
à votre goût
Poivre et sel
Kook 400 ml water per persoon in een pan met deksel voor de aardappelen (milva). Schil of was de aardappelen grondig en snijd in parten. Kook de aardappelen afgedekt in 15 minuten gaar. Giet daarna af.
Verhit de helft van de roomboter in een wok of hapjespan met deksel en bak de rodekool al roerende 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de honing en 50 ml water per persoon toe, bestrooi met peper en zout en laat, afgedekt, 20 minuten zachtjes bakken.
Snijd ondertussen de appel klein en pureer ¾ van de appel met een staafmixer tot appelmoes. Bewaar de appelmoes afgedekt in de koelkast.
Voeg de overige appel en de rozijnen na 15 minuten bakken toe aan de wok of hapjespan met rodekool.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de visschnitzel aan elke kant in 1 minuut knapperig op hoog vuur. Draai het vuur lager en bak nog 2 - 3 minuten.
Stamp de aardappelen tot een puree, voeg de rest van de roomboter toe en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de visschnitzel, aardappelpuree en rodekool over de borden. Serveer met de appelmoes.