
Zin om twee keer zoveel pizza's te serveren? Snijd het naanbrood dan langs de zijkant open en beleg beide helften. Je hoeft de pizza's dan zelfs iets minder lang te bakken.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Aubergine
65 gram
Champignons
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ bol(len)
Mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Passata
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
1 stuk(s)
Naanbrood
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe)
20 gram
Rucola
10 ml
Basilicumcrème
½ stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ el
Olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
¼ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout



Tip: Heb je meer groenten dan op de naanpizza passen? Snijd deze dan klein en voeg ze in de volgende stap toe aan de salade.
