Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
140 g
Ravioli chou-fleur et beurre noisette
(Contient: Lait (contient du lactose), Œuf, Blé )
100 g
Passata
½ boule(s)
Mozzarella
(Contient: Lait (contient du lactose))
½ sachet(s)
Mélange d’épices siciliennes
½ pièce(s)
Carotte
5 g
Basilic frais
½ pièce(s)
Oignon
½ pièce(s)
Gousse d'ail
½ cs
Huile d'olive
à votre convenance
Poivre et sel
½ cs
Vinaigre balsamique noir
¼ pièce(s)
Cube de bouillon de légumes à faible teneur en sel
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de wortel in blokjes.
Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de ravioli en verkruimel het bouillonblokje erboven. Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel en fruit de ui, wortel en knoflook 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de Siciliaanse kruidenmix toe, bak 1 minuut mee.
Blus af met 1/2 el zwarte balsamico azijn per persoon en voeg de passata toe. Breng op smaak met peper en zout, meng goed door en laat nog 3 - 5 minuten zachtjes pruttelen.
Kook de ravioli, afgedekt, 4 - 6 minuten in de bouillon. Giet af en spoel voorzichtig met koud water zodat ze niet aan elkaar gaan plakken. Scheur ondertussen de mozzarella in stukjes. Snijd het basilicum grof.
Voeg de pasta toe aan de tomatensaus en meng voorzichtig door elkaar. Schenk het geheel in een ovenschaal en bestrooi met de mozzarella. Bak 10 - 12 minuten in de oven of totdat de kaas gesmolten en goudbruin kleurt.
Verdeel de ravioli over de borden en garneer met het basilicum.