INGRÉDIENTS : 100% viande de bœuf.
CONSERVATION ET PRÉPARATION : À conserver au frais (max. 4 ⁰C). À consommer dans les 24 heures après ouverture.Retirez l'emballage.
HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Pays-Bas
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
1000 g
T-bone steak
Haal de T-Bone Steak minimaal een half uur vantevoren uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Wrijf in met zout. Plaats het barbecuerooster hoog in de barbecue zodat de steak straks hoger boven de kolen ligt en op middellaag vuur gegaard wordt. Leg de steak 20 - 40 minuten op het rooster. Haal de steak van de barbecue wanneer deze bijna naar wens gaar is. Schep de kolen om zodat de heetste kolen bovenop liggen en verlaag het barbecuerooster tot net boven de kolen. Dep de steak droog met keukenpapier en schroei in 3 - 6 minuten dicht, tot de buitenkant donkerbruin kleurt. Haal van de barbecue en laat voor serveren minimaal 5 minuten rusten. Breng op smaak met peper en zout.
Tip: In dit recept bereid je de T-Bone Steak met een reversed sear techniek.