
Ciabatta is een relatief nieuw soort brood. Het werd in 1982 ontwikkeld als het Italiaanse antwoord op het populaire Franse stokbrood en is nu een wereldwijde favoriet!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
2.5 gram
Verse tijm
(Kan bevatten: Selderij)
150 gram
Pompoenblokjes
75 gram
Zoete aardappel
50 gram
Rode splitlinzen
(Kan bevatten: Gluten)
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Volkoren ciabatta
(Bevat: Soja, Tarwe, Gerst, Gluten, Haver, Rogge, Sesamzaad Kan bevatten: Gluten, Noten, Ei, Melk (inclusief lactose), Mosterd)
25 gram
Zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Wortel
1 el
Olijfolie
300 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Witte balsamicoazijn
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout



