
Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.
50 g
Morceaux de dattes séchées
(Peut contenir : Arachides, Fruits à coque, Graines de sésame)
30 g
Farine d'amande
(Contient: Fruits à coque)
40 g
Noix de pécan
(Contient: Fruits à coque)
100 g
Fraises
10 g
Amandes effilées
(Contient: Amandes Peut contenir : Arachides, Fruits à coque, Graines de sésame)
½ cs
Cacao

Meng de dadelstukjes met het amandelmeel en 25 ml water per persoon in de hoge kom en pureer met een staafmixer tot een stevig mengsel.

Hak de pecannoten fijn en voeg samen met de cacao toe aan de hoge kom. Roer goed door tot een deeg.

Verdeel het deeg over de ovenschaaltjes en druk met de achterkant van een lepel aan tot een egale bodem.
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd de aardbeien in plakken. Verdeel over de taartbodems.

Bestrooi de aardbeientaartjes met het amandelschaafsel.