De appel-frambozenspread is 100% natuurlijk!
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
2 pièce(s)
Œuf de poule
(Contient: Œuf)
pièce(s)
Fraises
6 pièce(s)
Orange à jus
40 pièce(s)
Mâche
25 g
Dés de fromage aux herbes
(Contient: Lait (contient du lactose))
2 pièce(s)
Crackers
(Contient: Gluten, Graines de sésame)
1 pièce(s)
Garniture pomme-framboise
2 pièce(s)
Coq de Pâques
(Contient: Œuf, Lait (contient du lactose), Gluten)
1 cs
Miel
pincée
Sel
Zorg dat de eieren net onder water staan in een pan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 - 8 minuten hard. Laat daarna schrikken onder koud water.
Verwijder het kroontje van de aardbeien. Pers het sap van de sinaasappels uit. Maak een dressing van de honing en 1 el sinaasappelsap per persoon. Meng de helft van de aardbeien met de veldsla in een kom, bestrooi met kruidenkaasblokjes en besprenkel met de dressing.
Beleg de zweedse crackers met 1 tl appel-frambozenspread per cracker en de overige aardbeien.
Hak de kopjes van de eieren en bestrooi met zout.
Serveer de paashaan met de overige appel-frambozenspread, het gekookte ei, de Zweedse crackers, de aardbeiensalade en het versgeperste sinaasappelsap. Fijne Pasen!