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Paasontbijt

Paasontbijt

met paashaan, appel-frambozenspread, gekookt ei, aardbeiensalade en sinaasappelsap

3.8
(76)

De appel-frambozenspread is 100% natuurlijk!

Allergènes:
Œuf
Lait (contient du lactose)
Gluten
Graines de sésame

Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.

Préparation
Cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité

2 pièce(s)

Œuf de poule

(Contient: Œuf)

pièce(s)

Fraises

6 pièce(s)

Orange à jus

40 pièce(s)

Mâche

25 g

Dés de fromage aux herbes

(Contient: Lait (contient du lactose))

2 pièce(s)

Crackers

(Contient: Gluten, Graines de sésame)

1 pièce(s)

Garniture pomme-framboise

2 pièce(s)

Coq de Pâques

(Contient: Œuf, Lait (contient du lactose), Gluten)

Ingrédients à avoir chez soi

1 cs

Miel

pincée

Sel

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Calories675 kcal
Énergie (kJ)2824.2 kJ
Graisses18 g
Graisses saturées8 g
Glucides97 g
Fibres alimentaires7 g
Protéines24 g

Ustensiles

Bol

Instructions

Kook de eieren.
1

Zorg dat de eieren net onder water staan in een pan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 - 8 minuten hard. Laat daarna schrikken onder koud water.

Meng de aardbeien met de veldsla.
2

Verwijder het kroontje van de aardbeien. Pers het sap van de sinaasappels uit. Maak een dressing van de honing en 1 el sinaasappelsap per persoon. Meng de helft van de aardbeien met de veldsla in een kom, bestrooi met kruidenkaasblokjes en besprenkel met de dressing.

Beleg de zweedse crackers.
3

Beleg de zweedse crackers met 1 tl appel-frambozenspread per cracker en de overige aardbeien.

4

Hak de kopjes van de eieren en bestrooi met zout.

Fijne Pasen!
5

Serveer de paashaan met de overige appel-frambozenspread, het gekookte ei, de Zweedse crackers, de aardbeiensalade en het versgeperste sinaasappelsap. Fijne Pasen!

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