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Paasontbijt

Paasontbijt

met paashaan, appel-frambozenspread, gekookt ei, aardbeiensalade en sinaasappelsap

De appel-frambozenspread is 100% natuurlijk!

Allergènes:
Œuf
Lait (contient du lactose)
Gluten
Graines de sésame

Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes

Préparation
Cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité

2 pièce(s)

Œuf de poule

(Contient: Œuf)

pièce(s)

Fraises

6 pièce(s)

Orange à jus

40 pièce(s)

Mâche

25 g

Dés de fromage aux herbes

(Contient: Lait (contient du lactose))

2 pièce(s)

Crackers

(Contient: Gluten, Graines de sésame)

1 pièce(s)

Garniture pomme-framboise

2 pièce(s)

Coq de Pâques

(Contient: Œuf, Lait (contient du lactose), Gluten)

Ingrédients à avoir chez soi

1 cs

Miel

pincée

Sel

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Énergie (kcal)675 kcal
Énergie (kJ)2824.2 kJ
Graisses18 g
dont saturés8 g
Glucides97 g
Fibres7 g
Protéines24 g

Ustensiles

Bol

Instructions

Kook de eieren.
1

Zorg dat de eieren net onder water staan in een pan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 - 8 minuten hard. Laat daarna schrikken onder koud water.

Meng de aardbeien met de veldsla.
2

Verwijder het kroontje van de aardbeien. Pers het sap van de sinaasappels uit. Maak een dressing van de honing en 1 el sinaasappelsap per persoon. Meng de helft van de aardbeien met de veldsla in een kom, bestrooi met kruidenkaasblokjes en besprenkel met de dressing.

Beleg de zweedse crackers.
3

Beleg de zweedse crackers met 1 tl appel-frambozenspread per cracker en de overige aardbeien.

4

Hak de kopjes van de eieren en bestrooi met zout.

Fijne Pasen!
5

Serveer de paashaan met de overige appel-frambozenspread, het gekookte ei, de Zweedse crackers, de aardbeiensalade en het versgeperste sinaasappelsap. Fijne Pasen!

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