Zo annuleer je het HelloFresh-lidmaatschap

Ontdek hoe je het flexibele lidmaatschap van HelloFresh eenvoudig annuleert. Als je nog van de lekkere recepten van HelloFresh geniet, vind je hieronder leuke acties voor nieuwe én bestaande HelloFresh'ers.

Ontdek hoe je het flexibele lidmaatschap van HelloFresh eenvoudig annuleert. Als je nog van de lekkere recepten van HelloFresh geniet, vind je hieronder leuke acties voor nieuwe én bestaande HelloFresh'ers.
<h2>Ben je nieuw bij HelloFresh en wil je weten hoe je het HelloFresh-lidmaatschap annuleert?</h2>

Ben je nieuw bij HelloFresh en wil je weten hoe je het HelloFresh-lidmaatschap annuleert?

We vinden het leuk om te horen dat je overweegt om te gaan koken met HelloFresh. Als nieuwe HelloFresh'er kun je elke week jouw ideale menu samenstellen en kiezen uit verschillende lekkere recepten. Wij bezorgen de makkelijke receptkaarten en verse ingrediënten in exact de juiste hoeveelheden bij jou thuis.
<h2>Had je onlangs een probleem met je bezorging?</h2>

Had je onlangs een probleem met je bezorging?

Heb je de 'Hulp bij bezorging'-functie al ontdekt? Meld hier wat misging bij recente bestellingen - zoals problemen met de bezorging of ingrediënten in je box.
Contact opnemen is heel eenvoudig. Via deze functie kun je rechtstreeks met onze medewerkers spreken, die het probleem zo snel mogelijk voor je oplossen.
Als je meteen antwoord op je vraag wilt, kun je via deze functie ook zelf een melding doorgeven. Dit kan 24/7 en is de makkelijkste manier om hulp te krijgen als dit nodig is.
Kook je met HelloFresh, maar wil je weten hoe je het HelloFresh-lidmaatschap annuleert?

Kook je met HelloFresh, maar wil je weten hoe je het HelloFresh-lidmaatschap annuleert?

We vinden het jammer om te horen dat je jouw HelloFresh-lidmaatschap wilt stopzetten. Toch weer genieten van lekkere, zelfgemaakte maaltijden? Neem contact met ons op, zodat wij je alles kunnen vertellen over de nieuwste acties, recepten en producten.

Lees meer over het annuleren van je HelloFresh-lidmaatschap

Hoe annuleer ik mijn HelloFresh-lidmaatschap in België?

Je kunt je box wanneer je maar wilt eenvoudig pauzeren in jouw account. Wil je je lidmaatschap liever even helemaal stopzetten? Dat kan heel makkelijk door de volgende stappen te volgen: 1. Ga naar www.HelloFresh.be en log in op jouw account 2. Klik op jouw naam rechts bovenin het scherm en selecteer 'Instellingen' 3. Scroll omlaag en selecteer 'Lidmaatschap opzeggen' Wij sturen je een e-mail ter bevestiging.
Kan je HelloFresh altijd opzeggen?
Helemaal stoppen met de maaltijdbox van HelloFresh? Geen probleem! In je account zeg je het lidmaatschap in één klik op. Het is heel simpel: ga naar je account en klik onderaan 'Instellingen' op 'Lidmaatschap opzeggen'. Je kunt in plaats van opzeggen ook kiezen voor het pauzeren van je box. Altijd handig als het een weekje niet uitkomt.
Hoelang van tevoren kun je HelloFresh opzeggen?
Je kunt het lidmaatschap op je maaltijdbox van HelloFresh op elk moment opzeggen. Houd hierbij wel rekening met de deadline van het doorgeven van wijzigingen. Deze deadline is afhankelijk van jouw bezorgdag: - Ontvang je je box op zaterdag, zondag of maandagochtend, geef dan vóór woensdag 23.59 uur je wijzigingen door. - Ontvang je je box op maandagmiddag, dinsdag- of woensdagochtend, geef dan vóór donderdag 23.59 uur je wijzigingen door. - Ontvang je je box op woensdagmiddag of donderdag, geef dan vóór zondag 23.59 uur je wijzigingen door.
Hoelang mag je HelloFresh pauzeren?
Je mag je de maaltijdbox van HelloFresh zolang als je wilt pauzeren, maar let wel op dat je dit in je account tot 4 weken vooruit kunt doen. Dus lange vakanties of een onregelmatig werkrooster is geen probleem. Houd bij het pauzeren van je box rekening met de deadline voor het doorgeven van wijzigingen. Deze deadline vind je in je account.