HelloFreshIconChevronRightSmallMaaltijdboxIconChevronRightSmallMeal Prep
HelloFresh Logo

Meal Prep

De HelloFresh-recepten kun je goed gebruiken voor meal preppen. Heb jij weinig tijd en wil je alvast je maaltijden vooraf maken? Dat is geen enkel probleem met recepten in de maaltijdbox van HelloFresh.
De HelloFresh-recepten kun je goed gebruiken voor meal preppen. Heb jij weinig tijd en wil je alvast je maaltijden vooraf maken? Dat is geen enkel probleem met recepten in de maaltijdbox van HelloFresh.

Meal preppen met de maaltijden van HelloFresh: hoe werkt het?

1. Selecteer jouw recepten

Kies jouw recepten en stel jouw eigen meal prep weekmenu samen.

2. Ontvang jouw maaltijdbox thuis

De maaltijdboxen van HelloFresh worden met de beste verse ingrediënten bij je thuisbezorgd.

3. Eet smakelijk

Volg het meal prep recept en geniet van een lekkere maaltijd.

1. Selecteer jouw recepten

Kies jouw recepten en stel jouw eigen meal prep weekmenu samen.

2. Ontvang jouw maaltijdbox thuis

De maaltijdboxen van HelloFresh worden met de beste verse ingrediënten bij je thuisbezorgd.

3. Eet smakelijk

Volg het meal prep recept en geniet van een lekkere maaltijd.

<h2>Wat is meal preppen?</h2>

Wat is meal preppen?

Meal preppen betekent dat je maaltijden van tevoren maakt voor één of meerdere dagen. Meal preppen kan erg handig zijn als je weinig tijd hebt en het eten alvast klaar wilt hebben staan als je thuis komt. Zo kun je van tevoren beginnen met het preppen van de maaltijden op een dag waarop je genoeg tijd hebt. Op die dag kun je de gerechten maken voor de dagen waarop je krapper met je tijd zit. Nadat je de gerechten hebt gemaakt doe je het eten in bakjes, die je vervolgens in de koelkast of vriezer zet. Zo kun je wat je nodig hebt op de dag zelf uit de koelkast of vriezer halen.
<h2>Wanneer is meal preppen handig?</h2>

Wanneer is meal preppen handig?

Meal preppen is handig op momenten dat je weinig tijd hebt. Zo kun je van tevoren de recepten bereiden en deze gebruiken op een druk moment. De meal prep maaltijden kun je gebruiken voor verschillende momenten, zoals de lunch maar ook het avondeten. Daarnaast kun je de meal prep maaltijden voor jezelf maar ook voor de hele familie maken. Zo kun je voor jouw kinderen, vrienden of partner snel een maaltijd op tafel zetten. Je kunt de geprepte maaltijden gemakkelijk opwarmen, zodat je niet nog uren in de keuken hoeft te staan. Wist je dat je de recepten van HelloFresh ook kunt gebruiken als meal prep maaltijden?
<h2>Meal prep met de service van HelloFresh</h2>

Meal prep met de service van HelloFresh

Ga zelf meal preppen met de service van HelloFresh. HelloFresh biedt jou de mogelijkheid om recepten te selecteren die je wilt ontvangen in de maaltijdbox. Dankzij de keuze uit vele recepten kun je zelf bepalen welke maaltijden je wilt meal preppen. Met de maaltijdboxservice van HelloFresh krijg je alles wat je nodig hebt om te meal preppen thuisbezorgd. Van verse ingrediënten tot makkelijke receptkaarten; zo hoef je niet lang na te denken over de gerechten die je wilt meal preppen en niet zelf de ingrediënten te kopen in de supermarkt. Genoeg voordelen dus om te beginnen met meal preppen met de recepten van HelloFresh!

Veelgestelde vragen over de maaltijdbox van HelloFresh

Waar komen de ingrediënten voor de maaltijdbox van HelloFresh vandaan?

De ingrediënten in de HelloFresh Box worden met zorg gekozen om jou te verzekeren van een goede basis voor een lekkere maaltijd. Wij werken nauw samen met onze leveranciers die elke dag hard werken om de mooiste producten te leveren. Die liefde en passie proef je terug in de ingrediënten in jouw box.

Hoe wijzig ik mijn bezorging?

In jouw account kun je gemakkelijk je bezorgmoment aanpassen - beschikbare bezorgmomenten zijn afhankelijk van jouw postcodegebied. Je kunt hier ook een opmerking voor de bezorger achterlaten. Bijvoorbeeld dat de box onder de carport mag worden gezet als je niet thuis bent. Vergeet niet de wijzigingen vóór de besteldeadline door te geven!

Kan ik de bezorging van de maaltijdbox stopzetten?

Even helemaal stoppen met HelloFresh? Geen probleem! Je kunt jouw flexibele lidmaatschap opzeggen of ervoor kiezen om de bezorgingen te pauzeren. Je zit dus nergens aan vast. Lees hier hoe je het flexibele lidmaatschap opzegt of pauzeert.

Dit zeggen onze klanten:

Meeste 5-sterren reviews
Gebaseerd op beoordelingen op
Een aanrader voor iedereen
Zeer tevreden. Verse producten, duidelijke recepten. Je eet gevarieerd en leert producten kennen en klaarmaken die je misschien nooit zou kopen of soms zelfs niet eens kent. Porties zijn echt voldoende per persoon. Echt een aanrader.
Helga
Heel tevreden over HelloFresh
Ik vind het ideaal, je kan elke week zelf je gerechten uitzoeken en alles is vers. De handleiding om te koken is ook heel duidelijk en er zitten altijd verrassende gerechten bij ! Zou het niet kunnen missen eerlijk gezegd, het is alsof je elke week uit eten gaat in je eigen huis!
Rob
Geweldig concept!
Wij doen al een aantal jaar Hellofresh. Zo fijn dat maandagochtend de doos met 5 maaltijdpakketten gebracht wordt. Zo hoef ik niet na te denken wat we eten. Recepten staan heel duidelijk op papier. Producten zijn goed. Bij ons is het elke dag een feestje wat we eten.
Marielle
Fijne lekkere recepten
Heerlijke recepten, goed leesbaar, goed te koken, bijzondere smaken! Wij gebruiken het al bijna twee jaar en zijn zeer tevreden. Met vlees en vegetarisch, dus je werkt ook mee aan een beter milieu!
Jet