Griekse yoghurt met passievrucht
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Griekse yoghurt met passievrucht

Griekse yoghurt met passievrucht

met vijgen en pompoenpitten

Goedemorgen!

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Tarwe
Gerst
Haver
Gluten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

250 gram

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Bevat Melk (inclusief lactose))

100 gram

Meergranenvlokken

(Bevat Tarwe, Gerst, Haver, Gluten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

2 stuk(s)

Passievrucht

20 gram

Gedroogde vijgenstukjes

(Kan bevatten Sesamzaad, Pinda's, Noten)

20 gram

Pompoenpitten

(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)335 kcal
Energie (kJ)1400 kJ
Vetten18.1 g
waarvan verzadigd8.9 g
Koolhydraten26.9 g
waarvan suikers10.3 g
Vezels3.6 g
Eiwitten12.3 g
Zout0.3 g

Instructies

1

Verdeel de Griekse yoghurt over de kommen. Roer de meergranenvlokken door de yoghurt.

2

Snijd de passievruchten doormidden, lepel het vruchtvlees eruit en verdeel over de yoghurt.

3

Garneer met de vijgenstukjes en pompoenpitten.

Tip: Weetje: Wist je dat pompoenpitten van alle noten en pitten het rijkst zijn aan magnesium en fosfor? Magnesium is nodig voor sterke botten en gezonde spieren. Fosfor voor sterke botten en tanden.