Halloumi is een cyperse kaas met een hoog smeltpunt - dat maakt deze kaas zo geschikt om te grillen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Ui
⅓ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
85 gram
Volkoren couscous
100 gram
Halloumi
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Appel
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
10 gram
Pompoenpitten
30 gram
Slamix: spinazie, rucola en snijbiet
25 gram
Biologische volle yoghurt
naar smaak
Peper en zout
200 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Olijfolie
Tip: Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan 60 gram couscous en 50 gram halloumi per persoon. De rest is heerlijk in een salade voor de lunch de volgende dag.
Tip: Zorg ervoor dat je pan goed heet is voordat je gaat bakken, anders kan het zijn dat de halloumi uitloopt. Bak de halloumi pas als de rest van het gerecht bijna klaar is. Dan kun je de halloumi direct uit de pan serveren en is hij op z'n best: krokant vanbuiten en lekker mals vanbinnen.