Skip to main content
Fruitsalade met griekse yoghurt

Fruitsalade met griekse yoghurt

Met hazelnoten en dadels

3.4
(16)

Goedemorgen!

Allergenen:
Noten
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk
Hoeveelheden

125 gram

Blauwe druiven, pitloos

1 stuk(s)

Groene kiwi

1 stuk(s)

Grapefruit

50 gram

Hazelnoten

(Bevat: Noten Kan bevatten: Sesamzaad, Pinda's)

150 ml

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

25 gram

Dadelstukjes

(Kan bevatten: Sesamzaad, Pinda's, Noten)

Energie (kJ)1720 kJ
Energie (kcal)411 kcal
Vetten25 g
waarvan verzadigd6.2 g
Koolhydraten32 g
waarvan suikers29.2 g
Vezels6 g
Eiwitten9 g
Zout0.1 g

Instructies

1

Snijd de druiven doormidden. Schil de kiwi en grapefruit en snijd beide klein. Hak de hazelnoten grof.

2

Verdeel het fruit over de borden. Schep de Griekse yoghurt erover en garneer met de dadelstukjes en hazelnoten.

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders