
Het gekruide gehakt barst van de smaken! Cayennepeper, kummel en kardamom, ze maken van dit gehaktbrood een restaurantwaardige creatie.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Sjalot
½ takje(s)
Verse rozemarijn
1.5 snufje
Nootmuskaat
250 gram
Bloemkool
75 gram
Spruiten
150 gram
Gemengd gekruid gehakt
25 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Tarwe)
½ stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
⅓ zakje(s)
Gedroogde tijm
3 plak(ken)
Ontbijtspek
40 ml
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
15 gram
Geraspte oude Goudse kaas
40 gram
Uienchutney
250 gram
Aardappelen
1.25 el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
¾ el
Olijfolie
2 tl
Mosterd
30 ml
[Plantaardige] melk
50 ml
Zoutarme runderbouillon
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Zwarte balsamicoazijn

Tip: Breek voor het gemak volledige eieren in een aparte kom. De juiste hoeveelheid meet je na het klutsen af met een eetlepel.




