Spinazie-kaasomelet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spinazie-kaasomelet

Goedemorgen!

Allergenen:
Gluten
•Eieren
•Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Speltbaguette

(Bevat Gluten)

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

50 gram

Oude-kaasplakken

(Bevat Melk (inclusief lactose))

75 gram

Spinazie

(Kan bevatten Selderij)

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2284 kJ
Energie (kcal)546 kcal
Vetten25 g
waarvan verzadigd13.1 g
Koolhydraten56 g
waarvan suikers5.8 g
Vezels3 g
Eiwitten29 g
Zout1.6 g

Benodigdheden

•Oven
•Kom
•Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden en bak de speltbaguette in 6 - 8 minuten af.

2

Kluts ondertussen in een kom de eieren met een vork en meng met de oude kaas. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verhit de roomboter in een koekenpan, scheur de spinazie boven de pan klein en laat al roerend slinken.

4

Verdeel de spinazie zorgvuldig over de bodem van de koekenpan, schenk het ei erin en bak een omelet op middellaag vuur. Draai halverwege om.

5

Snijd de speltbaguette open en beleg met de spinazie-kaasomelet.