Skip to main content
Warme speltbaguette met spinazie-kaasomelet

Warme speltbaguette met spinazie-kaasomelet

4.1
(44)

Goedemorgen!

Allergenen:
Gluten
Ei
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Speltbaguette

(Bevat: Gluten)

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

50 gram

Belegen kaasplakken

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

75 gram

Spinazie

(Kan bevatten: Selderij)

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)2274 kJ
Energie (kcal)546 kcal
Vetten25 g
waarvan verzadigd13.1 g
Koolhydraten56 g
waarvan suikers5.8 g
Vezels3 g
Eiwitten29 g
Zout1.6 g

Benodigdheden

Oven
Kom
Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden en bak de speltbaguette 6 - 8 minuten.

2

Kluts ondertussen de eieren met een vork in een kom en meng met de oude kaas en peper en zout.

3

Verhit de roomboter in een koekenpan, scheur de spinazie boven de pan klein en laat al roerende slinken.

4

Verdeel de spinazie goed over de bodem van de koekenpan, schenk het ei erin en bak een omelet op middellaag vuur. Draai halverwege om.

5

Snijd de speltbaguette open en beleg met de spinazie-kaasomelet.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders