Pulled pork en knapperige koolsla zijn de perfecte combinatie voor een snelle en smakelijke wrap!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Pulled pork
200 gram
Rode kool, witte kool en wortel
125 gram
Rode kerstomaten
60 gram
Smokey tomatenketchup
50 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
4 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat Tarwe)
½ zakje(s)
BBQ-rub
2 tl
Bruine basterdsuiker
2 tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
2 tl
Wittewijnazijn
1 el
Zonnebloemolie
Vous trouverez les instructions de préparation sur la fiche recette que vous allez recevoir.
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de pulled pork toe en 1/2 zakje BBQ rub en bak 1 - 2 minuten. Voeg de smokey ketchup, mosterd en bruine suiker toe aan de koekenpan en verwarm al roerend 1 - 2 minuten.
Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven. Meng in een saladekom de mayonaise met 2 tl wittewijnazijn en breng op smaak met peper en zout. Meng de rodekool en wortel door de dressing.
Verdeel de koolsalade over de tortilla's en leg de pulled pork erop. Garneer met de cherrytomaten.