Tuna melts met tomaat en mais
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tuna melts met tomaat en mais

Tuna melts met tomaat en mais

met zelfgemaakte tonijntopping en frisse salade

De tuna melt is een Amerikaanse specialiteit die wat weg heeft van onze tosti - met tonijn, mais en gesmolten cheddar het perfecte comfortfood!

Labels:
Familie
Caloriebewust
Extra groente
Allergenen:
Vis
Mosterd
Eieren
Tarwe
Gerst
Rogge

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
Oventijd20 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

50 gram

Maïs in blik

½ blik(ken)

Tonijn in water

(Bevat Vis)

½ stuk(s)

Ui

1.5 stuk(s)

Tomaat

20 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

10 gram

Kappertjes

1 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)

25 gram

Geraspte cheddar

20 gram

Mesclun

Zelf toevoegen

1 tl

Mosterd

½ el

Wittewijnazijn

1 tl

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)693 kcal
Energie (kJ)2901 kJ
Vetten32 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten65 g
waarvan suikers11 g
Vezels8.4 g
Eiwitten32 g
Zout3 g

Benodigdheden

Kom
Bakplaat met bakpapier
Saladekom

Instructies

Préparer
1

Préchauffez le four à 220°C. Égouttez le maïs et pesez-le. Égouttez aussi le thon. Émincez l’oignon rouge et détaillez la tomate en dés.

Garnir le pain
2

Dans le bol, mélangez le thon avec le maïs, la mayonnaise, les câpres, la moitié de la tomate et de l’oignon rouge. Salez et poivrez à votre goût. Coupez les pains en 2 et disposez-les sur la plaque de cuisson recouverte de papier sulfurisé. Garnissez-les de la salade au thon et saupoudrez-les de cheddar râpé. Enfournez les fondants au thon 6 à 8 minutes.

Tip: Mais levert een goede portie magnesium. Een belangrijk mineraal voor de vorming van bot en spieren. Andere magnesiumrijke producten zijn pinda's, peulvruchten, banaan, volkoren granen en ja, cacao!

Préparer la salade
3

Dans le saladier, préparez une vinaigrette en mélangeant, par personne : 1 cs d’huile d’olive vierge extra, 1/2 cs de vinaigre de vin blanc, 1 cc de moutarde, du sel et du poivre. Mélangez le reste d’oignon rouge et de tomate à la vinaigrette. Juste avant de servir, mélangez le mesclun à la vinaigrette.

Servir
4

Servez les fondants au thon sur les assiettes. Accompagnez de la salade.