Meergranenbeschuit met avocado, geitenkaas en tuinkers
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Meergranenbeschuit met avocado, geitenkaas en tuinkers

Meergranenbeschuit met avocado, geitenkaas en tuinkers

À l'avocat, au chèvre et au cresson

Goedemorgen!

Allergenen:
Gluten
Sesamzaad
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Crackers

(Bevat Gluten, Sesamzaad)

1 stuk(s)

Avocado

50 gram

Oude geitenkaasvlokken

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 el

Tuinkers

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1665 kJ
Energie (kcal)398 kcal
Vetten31 g
waarvan verzadigd7.3 g
Koolhydraten16 g
waarvan suikers4.6 g
Vezels5 g
Eiwitten12 g
Zout0.7 g

Instructies

1

Verdeel de beschuiten over de borden. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees uit de schil. Beleg de beschuiten met de avocado.

2

Strooi de geitenkaas over de avocado en garneer met de tuinkers. Voeg eventueel peper en zout toe naar smaak.