
Amandelmeel is lekker én gezond! Zo heeft het o.a. een positief effect op het cholesterolniveau en de bloeddruk.
Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.
2
Œuf de poule
(Contient: Œuf)
50 g
Farine d'amande
(Contient: Fruits à coque)
150 ml
Lait demi-écrémé bio
(Contient: Lait (contient du lactose))
125 g
Myrtilles
50 g
Farine
jar
Miel
pincée
Sel
1 cs
Beurre
(Contient: Lait (contient du lactose))

Kluts de eieren in een kom.

Voeg de bloem, amandelmeel, melk, blauwe bessen en een snufje zout toe aan de eieren en meng met een garde tot een beslag.

Verhit de roomboter in een koekenpan en bak van het beslag 1 pannenkoek per persoon.

Verdeel de pannenkoeken over borden en schenk de honing erover.