Bulgaarse yoghurt met peer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bulgaarse yoghurt met peer

Bulgaarse yoghurt met peer

met pistachenoten en gedroogde abrikozen

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Peer

50 gram

Abrikozenstukjes

375 gram

Biologische Bulgaarse yoghurt

25 gram

Pistachenoten

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)354 kcal
Energie (kJ)1481 kJ
Vetten15 g
waarvan verzadigd7 g
Koolhydraten36 g
waarvan suikers31 g
Vezels5.8 g
Eiwitten12 g
Zout0.3 g

Instructies

1

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd de peer in blokjes. Snijd de gedroogde abrikozenstukjes klein.

2

Verdeel de Bulgaarse yoghurt over de ontbijtkommen. Garneer met de blokjes peer en de abrikozenstukjes. Bestrooi met de pistachenoten.